The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçok teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Kaçak kullanım ve sızıntıdan kaynaklanan sesleri boruya temas etmeden kolayca dinleyebilirsiniz.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera gardenımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Yeraltı boru hatlarındaki kaçak ve sızıntıları tespit etmek için Technoac cihazını kullanabilirsiniz. six M derinliğe kadar boru hatlarındaki tüm sızıntıları görsel ve sesli olarak bildirir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the most effective YouTube knowledge and our most current capabilities. Find out more

Akustik dinleme cihazını alırken dikkat edilmesi gereken konular arasında; cihazın sesi algılama kalitesi, ses netlik durumu, garanti süresi, frekans aralığı gibi konulara dikkat edilmelidir.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti su kaçak tespiti yapıyoruz.

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir problem değildir.

Duvardan su kaçak tespiti su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su su kaçağı tespit kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı su kaçak tespiti sıklıkla tıkanmaktadır.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak su kaçağı tespit ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Report this wiki page